eubabel.eu.gif

Kosova


Zhvillim

0 1 2 3 4
Hungaria Andrea Kőrös Ndihmoi për të filluar
Hungaria Norbi Nagy Zhvillimi i faqes në internet
Hungaria Dr. Kornél Fazekas Perkthim anglisht anglishtja
Hungaria Julika Richter Përkthim italisht italishtja
Hungaria Csicsky Përkthimi sllovakisht sllovakishtja
Hungaria Csicsky Përkthimi çek Çekisht
Hungaria Dr. Ferenc Csernai Përkthim serbisht serbishtja
Hungaria Zsuzsanna Szűcs Përkthimi frëngjisht frëngjishtja
Hungaria Margareta Cs. Përkthimi në Rumanisht Rumenishtja
Hungaria Dénes Papp Përkthimi gjermanisht gjermanishtja
Hungaria Eszter J. Perkthim anglisht anglishtja
Hungaria Margareta Cs. Perkthim anglisht anglishtja
Hungaria Dóra Boruzs Përkthim italisht italishtja
Hungaria Laura Përkthimi frëngjisht frëngjishtja
Hungaria Tatyana Belogub Përkthim rusisht rusishtja
Hungaria Béla Incze Përkthim rusisht rusishtja
Hungaria Dóra Boruzs Përkthim rusisht rusishtja
Bullgarisht Кристиян Колев (Kristian Kolev) Përkthim Bullgarisht Bullgarisht
Italia Giancarlo Rinaldo Përkthimi Esperanto esperanto
Hungaria Levente Hunyadi Zhvillimi i faqes në internet
Hungaria Endre Sleisz Zhvillimi i faqes në internet


Bibliografia, përdorimi i saj:

- Hartat: Wikipedia,  Harta e Google
- Datat e vendeve, flamuj: Wikipedia
- Përkthime të shkurtra: Google,  Manx,  Faroese
- Fotografitë e vendit: Wikipedia,  Wikimedia,  Harta e Google
- Shkrimi i numrave, Sistemi Ndërkombëtar i Njësive: Wikipedia
- Shkrimi i numrave, Shkallë e gjatë: Wikipedia
- Të dhënat e Bashkimit Evropian: WikipediaGjuhe / Përzgjedhës vend

 • Shqipëria
 • Andorra
 • Armenia
 • Austria
 • Azerbajxhani
 • Bjellorusia
 • Belgjika
 • Bosnja dhe Hercegovina
 • Bullgaria
 • Kroacia
 • Qiproja
 • Republika Çeke
 • Danimarka
 • Estonia
 • Finlanda
 • Franca
 • Gjeorgjia
 • Gjermania
 • Greqia
 • Hungaria
 • Islanda
 • Republika e Irlandës
 • Italia
 • Kazakistani
 • Letonia
 • Lihtenshtajni
 • Lituania
 • Luksemburgu
 • Malta
 • Moldavia
 • Monako
 • Mali i Zi
 • Holandë
 • Maqedonia e Veriut
 • Norvegjia
 • Polonia
 • Portugalia
 • Rumania
 • Rusia
 • San Marino
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Sllovenia
 • Spanja
 • Suedia
 • Zvicra
 • Turqia
 • Ukraina
 • Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Anglia
 • Irlanda Veriore
 • Skocia
 • Uellsi
 • Vatikani
 • Ishujt Aland
 • Baskia
 • Katalonia
 • Galicia
 • Friesland
 • Kosova
 • Ishujt Faroe
 • Gjibraltari
 • Guernsey
 • Ishulli i Man
 • Xhersi
 • Svalbard
 • Sealand
 • Seborga
 • Nagorni Karabah
 • Qiproja Veriore
 • Abkhazia
 • Osetia jugore
 • Transnistria
 • Gjuha esperanto
 • Shqipëria
 • Andorra
 • Armenia
 • Austria
 • Azerbajxhani
 • Bjellorusia
 • Belgjika
 • Bosnja dhe Hercegovina
 • Bullgaria
 • Kroacia
 • Qiproja
 • Republika Çeke
 • Danimarka
 • Estonia
 • Finlanda
 • Franca
 • Gjeorgjia
 • Gjermania
 • Greqia
 • Hungaria
 • Islanda
 • Republika e Irlandës
 • Italia
 • Kazakistani
 • Letonia
 • Lihtenshtajni
 • Lituania
 • Luksemburgu
 • Malta
 • Moldavia
 • Monako
 • Mali i Zi
 • Holandë
 • Maqedonia e Veriut
 • Norvegjia
 • Polonia
 • Portugalia
 • Rumania
 • Rusia
 • San Marino
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Sllovenia
 • Spanja
 • Suedia
 • Zvicra
 • Turqia
 • Ukraina
 • Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Anglia
 • Irlanda Veriore
 • Skocia
 • Uellsi
 • Vatikani
 • Ishujt Aland
 • Baskia
 • Katalonia
 • Galicia
 • Friesland
 • Kosova
 • Ishujt Faroe
 • Gjibraltari
 • Guernsey
 • Ishulli i Man
 • Xhersi
 • Svalbard
 • Sealand
 • Seborga
 • Nagorni Karabah
 • Qiproja Veriore
 • Abkhazia
 • Osetia jugore
 • Transnistria
 • Gjuha esperanto
 • Shqipëria
 • Andorra
 • Armenia
 • Austria
 • Azerbajxhani
 • Bjellorusia
 • Belgjika
 • Bosnja dhe Hercegovina
 • Bullgaria
 • Kroacia
 • Qiproja
 • Republika Çeke
 • Danimarka
 • Estonia
 • Finlanda
 • Franca
 • Gjeorgjia
 • Gjermania
 • Greqia
 • Hungaria
 • Islanda
 • Republika e Irlandës
 • Italia
 • Kazakistani
 • Kosova
 • Letonia
 • Lihtenshtajni
 • Lituania
 • Luksemburgu
 • Malta
 • Moldavia
 • Monako
 • Mali i Zi
 • Holandë
 • Maqedonia e Veriut
 • Norvegjia
 • Polonia
 • Portugalia
 • Rumania
 • Rusia
 • San Marino
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Sllovenia
 • Spanja
 • Suedia
 • Zvicra
 • Turqia
 • Ukraina
 • Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Anglia
 • Irlanda Veriore
 • Skocia
 • Uellsi
 • Vatikani
 • Ishujt Aland
 • Baskia
 • Katalonia
 • Galicia
 • Friesland
 • Kosova
 • Ishujt Faroe
 • Gjibraltari
 • Guernsey
 • Ishulli i Man
 • Xhersi
 • Svalbard
 • Sealand
 • Seborga
 • Nagorni Karabah
 • Qiproja Veriore
 • Abkhazia
 • Osetia jugore
 • Transnistria
 • Gjuha esperanto


Perkthyesi i Google

Twitter

eubabel.eu/twitter

Facebook

eubabel.eu/facebook