eubabel.eu.gif

Shqipëria


Fjalia e parë e gjuhës së përbashkët evropianeShqipëria

Në gjuhën tuaj

Kjo është fjalia e parë.

Numri i letrave: 19

eubabel.eu

Në gjuhën e përbashkët evropiane

Ez an ilk zin. *
Ez an ilk zin. *
Ez an ilk zin. *

Numri i letrave: 10

Informacion

*  Shko në gjuhë

#

Gjuha zyrtare

Fjali

 

Numri i letrave

1
abkhazistanisht abkhazistanisht
Nuk është përkthyer ende. 0
2
shqipe shqipe
Kjo është fjalia e parë. 19
3
anglishtja anglishtja
This is the first sentence. 22
4
azerbajxhanisht azerbajxhanisht
Bu ilk cümlədir.
Bu ilk cümlədir.
Bu ilk cümlədir.
13
5
baske baske
Hau lehen esaldia da. 17
6
bjellorusishtja bjellorusishtja
Гэта першы сказ. 13
7
Bullgarisht Bullgarisht
Това е първото изречение. 21
8
boshnjake boshnjake
Ovo je prva rečenica. 17
9
Çekisht Çekisht
Tato je první věta. 15
10
danishtja danishtja
Dette er den første sætning. 23
11
estonishtjaestonishtja
See on esimene lause. 17
12
Faroisht Faroisht
Nuk është përkthyer ende. 0
13
finlandishtja finlandishtja
Tämä on ensimmäinen lause. 22
14
frëngjishtja frëngjishtja
C’est la première phrase. 20
15
Frizianisht Frizianisht
Dit is de earste sin.  16
16
galiciane galiciane
Esta é a primeira frase. 19
17
Greqisht Greqisht
Αυτή είναι η πρώτη πρόταση.  22
18
Gjeorgjeze Gjeorgjeze
ეს არის პირველი წინადადება. 23
19
holandishtja holandishtja
Dit is de eerste zin.
Dit is de eerste zin.
Dit is de eerste zin.
16
20
kroatishtja kroatishtja
Ovo je prva rečenica. 17
21
irlandishtja irlandishtja
Is é seo an chéad abairt.
Is é seo an chéad abairt.
Is é seo an chéad abairt.
19
22
islandishtja islandishtja
Þetta er fyrsta setning. 20
23
Katalonishtja Katalonishtja
Aquesta és la primera frase. 23
24
Kazakishtja Kazakishtja
Бұл бірінші сөйлем болып табылады. 29
25
latinishtja latinishtja
Hoc est primum sententiam. 22
26
Polonisht Polonisht
To jest pierwsze zdanie. 20
27
letonishtja letonishtja
Šis ir pirmais teikums.  19
28
Ligurian Ligurian
Nuk është përkthyer ende. 0
29
lituanishtja lituanishtja
Tai pirmasis sakinys. 18
30
luksemburgishtja luksemburgishtja
Dëst ass den éischte Saz. 20
31
Hungarishtja Hungarishtja
Ez az első mondat.
Ez az első mondat.
Ez az első mondat.
14
32
sllavomaqedonishtja sllavomaqedonishtja
Ова е првата реченица. 18
33
malteze malteze
Din hija l-ewwel sentenza. 22
34
Ishullit Man Ishullit Man
Nuk është përkthyer ende. 0
35
Malizisht Malizisht
Nuk është përkthyer ende. 0
36
gjermanishtja gjermanishtja
Das ist der erste Satz. 18
37
norvegjishtja (bokmål) norvegjishtja (bokmål)
Dette er den første setningen. 25
38
norvegjishtja (nynorsk) norvegjishtja (nynorsk)
Nuk është përkthyer ende. 0
39
italishtja italishtja
Quest’è la prima frase. 18
40
rusishtja rusishtja
Первое предложение. 17
41
osetiane osetiane
Nuk është përkthyer ende. 0
42
Armenishtja Armenishtja
Սա առաջին նախադասությունը: 23
43
portugishtja portugishtja
Esta é a primeira frase. 19
44
Rumenishtja Rumenishtja
Aceasta este prima propoziție. 26
45
romançe romançe
Nuk është përkthyer ende. 0
46
skocez skocez
'S e seo a' chiad seantans. 19
47
skocisht skocisht
Nuk është përkthyer ende. 0
48
spanjolle spanjolle
Esta es la primera frase. 20
49
suedishtja suedishtja
Detta är den första meningen. 24
50
serbishtja serbishtja
To je prva rečenica. 16
51
sllovakishtja sllovakishtja
Táto je prvá veta. 14
52
Sllovenisht Sllovenisht
To je prvi stavek. 14
53
turqishtja turqishtja
Bu ilk cümlesidir. 15
54
ukrainase ukrainase
Це перше речення. 14
55
Uellsishtja Uellsishtja
Mae hyn yn y frawddeg gyntaf. 23
56
esperanto esperanto   *
Ĉi tiu estas la unua frazo. 21

Paralajmërim

*  Esperanto nuk është gjuhë zyrtare askund

Gjuhe / Përzgjedhës vend

 • Shqipëria
 • Andorra
 • Armenia
 • Austria
 • Azerbajxhani
 • Bjellorusia
 • Belgjika
 • Bosnja dhe Hercegovina
 • Bullgaria
 • Kroacia
 • Qiproja
 • Republika Çeke
 • Danimarka
 • Estonia
 • Finlanda
 • Franca
 • Gjeorgjia
 • Gjermania
 • Greqia
 • Hungaria
 • Islanda
 • Republika e Irlandës
 • Italia
 • Kazakistani
 • Letonia
 • Lihtenshtajni
 • Lituania
 • Luksemburgu
 • Malta
 • Moldavia
 • Monako
 • Mali i Zi
 • Holandë
 • Maqedonia e Veriut
 • Norvegjia
 • Polonia
 • Portugalia
 • Rumania
 • Rusia
 • San Marino
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Sllovenia
 • Spanja
 • Suedia
 • Zvicra
 • Turqia
 • Ukraina
 • Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Anglia
 • Irlanda Veriore
 • Skocia
 • Uellsi
 • Vatikani
 • Ishujt Aland
 • Baskia
 • Katalonia
 • Galicia
 • Friesland
 • Kosova
 • Ishujt Faroe
 • Gjibraltari
 • Guernsey
 • Ishulli i Man
 • Xhersi
 • Svalbard
 • Sealand
 • Seborga
 • Nagorni Karabah
 • Qiproja Veriore
 • Abkhazia
 • Osetia jugore
 • Transnistria
 • Gjuha esperanto
 • Shqipëria
 • Andorra
 • Armenia
 • Austria
 • Azerbajxhani
 • Bjellorusia
 • Belgjika
 • Bosnja dhe Hercegovina
 • Bullgaria
 • Kroacia
 • Qiproja
 • Republika Çeke
 • Danimarka
 • Estonia
 • Finlanda
 • Franca
 • Gjeorgjia
 • Gjermania
 • Greqia
 • Hungaria
 • Islanda
 • Republika e Irlandës
 • Italia
 • Kazakistani
 • Letonia
 • Lihtenshtajni
 • Lituania
 • Luksemburgu
 • Malta
 • Moldavia
 • Monako
 • Mali i Zi
 • Holandë
 • Maqedonia e Veriut
 • Norvegjia
 • Polonia
 • Portugalia
 • Rumania
 • Rusia
 • San Marino
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Sllovenia
 • Spanja
 • Suedia
 • Zvicra
 • Turqia
 • Ukraina
 • Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Anglia
 • Irlanda Veriore
 • Skocia
 • Uellsi
 • Vatikani
 • Ishujt Aland
 • Baskia
 • Katalonia
 • Galicia
 • Friesland
 • Kosova
 • Ishujt Faroe
 • Gjibraltari
 • Guernsey
 • Ishulli i Man
 • Xhersi
 • Svalbard
 • Sealand
 • Seborga
 • Nagorni Karabah
 • Qiproja Veriore
 • Abkhazia
 • Osetia jugore
 • Transnistria
 • Gjuha esperanto
 • Shqipëria
 • Andorra
 • Armenia
 • Austria
 • Azerbajxhani
 • Bjellorusia
 • Belgjika
 • Bosnja dhe Hercegovina
 • Bullgaria
 • Kroacia
 • Qiproja
 • Republika Çeke
 • Danimarka
 • Estonia
 • Finlanda
 • Franca
 • Gjeorgjia
 • Gjermania
 • Greqia
 • Hungaria
 • Islanda
 • Republika e Irlandës
 • Italia
 • Kazakistani
 • Letonia
 • Lihtenshtajni
 • Lituania
 • Luksemburgu
 • Malta
 • Moldavia
 • Monako
 • Mali i Zi
 • Holandë
 • Maqedonia e Veriut
 • Norvegjia
 • Polonia
 • Portugalia
 • Rumania
 • Rusia
 • San Marino
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Sllovenia
 • Spanja
 • Suedia
 • Zvicra
 • Turqia
 • Ukraina
 • Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Anglia
 • Irlanda Veriore
 • Skocia
 • Uellsi
 • Vatikani
 • Ishujt Aland
 • Baskia
 • Katalonia
 • Galicia
 • Friesland
 • Kosova
 • Ishujt Faroe
 • Gjibraltari
 • Guernsey
 • Ishulli i Man
 • Xhersi
 • Svalbard
 • Sealand
 • Seborga
 • Nagorni Karabah
 • Qiproja Veriore
 • Abkhazia
 • Osetia jugore
 • Transnistria
 • Gjuha esperanto


Perkthyesi i Google

Twitter

eubabel.eu/twitter

Facebook

eubabel.eu/facebook