eubabel.eu.gif

Shqipëria


Emri i Evropës
Shqipëria

Në gjuhën tuaj

Evropa

: 13

eubabel.eu

Në gjuhën e përbashkët evropiane

Europa

: 19#
 

Gjuha zyrtare

Emri i Evropës

Copë

1
baske
danishtja
galiciane
holandishtja
kroatishtja
Katalonishtja
latinishtja
Polonisht
lituanishtja
luksemburgishtja
gjermanishtja
norvegjishtja (bokmål)
norvegjishtja (nynorsk)
italishtja
portugishtja
Rumenishtja
romançe
spanjolle
suedishtja
baske
danishtja
galiciane
holandishtja
kroatishtja
Katalonishtja
latinishtja
Polonisht
lituanishtja
luksemburgishtja
gjermanishtja
norvegjishtja (bokmål)
norvegjishtja (nynorsk)
italishtja
portugishtja
Rumenishtja
romançe
spanjolle
suedishtja
Europa
Europa
Europa
Europa
Europa
Europa
Europa
Europa
Europa
Europa
Europa
Europa
Europa
Europa
Europa
Europa
Europa
Europa
Europa
19
2
abkhazistanisht
Bullgarisht
boshnjake
Çekisht
Faroisht
sllavomaqedonishtja
Malizisht
rusishtja
Armenishtja
serbishtja
Sllovenisht
Gjeorgjeze
shqipe
abkhazistanisht
Bullgarisht
boshnjake
Çekisht
Faroisht
sllavomaqedonishtja
Malizisht
rusishtja
Armenishtja
serbishtja
Sllovenisht
Gjeorgjeze
shqipe
Европа (Evropa)
Европа (Evropa)
Evropa
Evropa
Evropa
Европа (Evropa)
Evropa
Европа (Evropa)
Եվրոպա (Evropa)
Evropa
Evropa
ევროპა (Evropa)
Evropa
13
3
anglishtja
frëngjishtja
skocisht
anglishtja
frëngjishtja
skocisht
Europe
Europe
Europe
3
4
Hungarishtja
sllovakishtja
Hungarishtja
sllovakishtja
Európa
Európa
2
5
Kazakishtja
malteze
Kazakishtja
malteze
Еуропа (Ewropa)
Ewropa
2
7
azerbajxhanisht
azerbajxhanisht
Avropa 1
9
bjellorusishtja
bjellorusishtja
Еўропа (Eŭropa) 1
10
estonishtja
estonishtja
Euroopa 1
11
finlandishtja
finlandishtja
Eurooppa 1
12
Frizianisht
Frizianisht
Jeropa 1
13
Greqisht
Greqisht
Ευρώπη (Evrópi) 1
15
irlandishtja
irlandishtja
An Eoraip 1
16
islandishtja
islandishtja
Evrópa 1
17
letonishtja
letonishtja
Eiropa 1
18
Ligurian
Ligurian
Euròpa 1
19
Ishullit Man
Ishullit Man
Yn Oarpey 1
20
osetiane
osetiane
Европæ (Evropæ) 1
21
skocez
skocez
An Roinn-Eòrpa 1
22
turqishtja
turqishtja
Avrupa 1
23
ukrainase
ukrainase
Європа (Jevropa) 1
24
Uellsishtja
Uellsishtja
Ewrop 1
25
Gjuha esperanto
esperanto  *
Eŭropo 1

Paralajmërim

*  Esperanto nuk është gjuhë zyrtare askund

Gjuhe / Përzgjedhës vend

 • Shqipëria
 • Andorra
 • Armenia
 • Austria
 • Azerbajxhani
 • Bjellorusia
 • Belgjika
 • Bosnja dhe Hercegovina
 • Bullgaria
 • Kroacia
 • Qiproja
 • Republika Çeke
 • Danimarka
 • Estonia
 • Finlanda
 • Franca
 • Gjeorgjia
 • Gjermania
 • Greqia
 • Hungaria
 • Islanda
 • Republika e Irlandës
 • Italia
 • Kazakistani
 • Letonia
 • Lihtenshtajni
 • Lituania
 • Luksemburgu
 • Malta
 • Moldavia
 • Monako
 • Mali i Zi
 • Holandë
 • Maqedonia e Veriut
 • Norvegjia
 • Polonia
 • Portugalia
 • Rumania
 • Rusia
 • San Marino
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Sllovenia
 • Spanja
 • Suedia
 • Zvicra
 • Turqia
 • Ukraina
 • Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Anglia
 • Irlanda Veriore
 • Skocia
 • Uellsi
 • Vatikani
 • Ishujt Aland
 • Baskia
 • Katalonia
 • Galicia
 • Friesland
 • Kosova
 • Ishujt Faroe
 • Gjibraltari
 • Guernsey
 • Ishulli i Man
 • Xhersi
 • Svalbard
 • Sealand
 • Seborga
 • Nagorni Karabah
 • Qiproja Veriore
 • Abkhazia
 • Osetia jugore
 • Transnistria
 • Gjuha esperanto
 • Shqipëria
 • Andorra
 • Armenia
 • Austria
 • Azerbajxhani
 • Bjellorusia
 • Belgjika
 • Bosnja dhe Hercegovina
 • Bullgaria
 • Kroacia
 • Qiproja
 • Republika Çeke
 • Danimarka
 • Estonia
 • Finlanda
 • Franca
 • Gjeorgjia
 • Gjermania
 • Greqia
 • Hungaria
 • Islanda
 • Republika e Irlandës
 • Italia
 • Kazakistani
 • Letonia
 • Lihtenshtajni
 • Lituania
 • Luksemburgu
 • Malta
 • Moldavia
 • Monako
 • Mali i Zi
 • Holandë
 • Maqedonia e Veriut
 • Norvegjia
 • Polonia
 • Portugalia
 • Rumania
 • Rusia
 • San Marino
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Sllovenia
 • Spanja
 • Suedia
 • Zvicra
 • Turqia
 • Ukraina
 • Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Anglia
 • Irlanda Veriore
 • Skocia
 • Uellsi
 • Vatikani
 • Ishujt Aland
 • Baskia
 • Katalonia
 • Galicia
 • Friesland
 • Kosova
 • Ishujt Faroe
 • Gjibraltari
 • Guernsey
 • Ishulli i Man
 • Xhersi
 • Svalbard
 • Sealand
 • Seborga
 • Nagorni Karabah
 • Qiproja Veriore
 • Abkhazia
 • Osetia jugore
 • Transnistria
 • Gjuha esperanto
 • Shqipëria
 • Andorra
 • Armenia
 • Austria
 • Azerbajxhani
 • Bjellorusia
 • Belgjika
 • Bosnja dhe Hercegovina
 • Bullgaria
 • Kroacia
 • Qiproja
 • Republika Çeke
 • Danimarka
 • Estonia
 • Finlanda
 • Franca
 • Gjeorgjia
 • Gjermania
 • Greqia
 • Hungaria
 • Islanda
 • Republika e Irlandës
 • Italia
 • Kazakistani
 • Letonia
 • Lihtenshtajni
 • Lituania
 • Luksemburgu
 • Malta
 • Moldavia
 • Monako
 • Mali i Zi
 • Holandë
 • Maqedonia e Veriut
 • Norvegjia
 • Polonia
 • Portugalia
 • Rumania
 • Rusia
 • San Marino
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Sllovenia
 • Spanja
 • Suedia
 • Zvicra
 • Turqia
 • Ukraina
 • Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Anglia
 • Irlanda Veriore
 • Skocia
 • Uellsi
 • Vatikani
 • Ishujt Aland
 • Baskia
 • Katalonia
 • Galicia
 • Friesland
 • Kosova
 • Ishujt Faroe
 • Gjibraltari
 • Guernsey
 • Ishulli i Man
 • Xhersi
 • Svalbard
 • Sealand
 • Seborga
 • Nagorni Karabah
 • Qiproja Veriore
 • Abkhazia
 • Osetia jugore
 • Transnistria
 • Gjuha esperanto


Perkthyesi i Google

Twitter

eubabel.eu/twitter

Facebook

eubabel.eu/facebook