Gjuhe / Përzgjedhës vend

 • Shqipëria
 • Andorra
 • Austria
 • Belgjika
 • Bosnja dhe Hercegovina
 • Bullgaria
 • Republika Çeke
 • Danimarka
 • Anglia
 • Estonia
 • Bjellorusia
 • Finlanda
 • Franca
 • Greqia
 • Holandë
 • Kroacia
 • Islanda
 • Republika e Irlandës
 • Polonia
 • Letonia
 • Lihtenshtajni
 • Lituania
 • Luksemburgu
 • Republika e Maqedonisë
 • Hungaria
 • Malta
 • Moldavia
 • Monako
 • Mali i Zi
 • Gjermania
 • Norvegjia
 • Italia
 • Portugalia
 • Rumania
 • San Marino
 • Spanja
 • Zvicra
 • Suedia
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Sllovenia
 • Ukraina
 • Vatikani
 • Ishujt Aland<br/><hr />Finlanda
 • Transnistria<br/><hr />Moldavia
 • Ishujt Faroe<br/><hr />Danimarka
 • Gjibraltari<br/><hr />Anglia
 • Guernsey<br/><hr />Anglia
 • Xhersi<br/><hr />Anglia
 • Kosova
 • Ishulli i Man<br/><hr />Anglia
 • Sealand
 • Seborga
 • Azerbajxhani
 • Gjeorgjia
 • Kazakistani
 • Rusia
 • Turqia
 • Abkhazia<br/><hr />Gjeorgjia
 • Qiproja
 • Qiproja Veriore<br/><hr />Qiproja
 • Osetia jugore<br/><hr />Gjeorgjia
 • Nagorni Karabah<br/><hr />Azerbajxhani
 • Armenia
 • Skocia<br/><hr />Anglia
 • Uellsi<br/><hr /> Anglia
 • Friesland<br/><hr />Holandë
 • Baskia<br/><hr />Spanja
 • Galicia<br/><hr />Spanja
 • Katalonia<br/><hr /> Spanja
 • Gjuha esperanto

I shpejtë përkthyes

Faqet e përkthyer plotësisht

eubabel.eu Zgjedh

Kosova

Gjuha e Përbashkët Evropiane
ZhvillimZhvilluesit:

Hungaria (HU) Andrea Kőrös Ndihmoi për të filluar...
Hungaria (HU) Norbi Nagy zhvillimin e internetit
Hungaria (HU) Dr. Kornél Fazekas përkthimi në anglisht Anglia Gjibraltari Guernsey Xhersi Sealand
Hungaria (HU) Julika Richter përkthim italishtja Italia San Marino Seborga Vatikani
Hungaria (HU) "Csicsky" përkthim sllovakishtja Sllovakia
Hungaria (HU) "Csicsky" përkthim Çekisht Republika Çeke
Hungaria (HU) Dr. Ferenc Csernai përkthim serbishtja Serbia
Hungaria (HU) Zsuzsanna Szűcs përkthim frëngjishtja Franca Monako
Hungaria (HU) Margareta Cs. përkthim rumun Rumania Moldavia Transnistria
Hungaria (HU) Dénes Papp përkthim gjermanishtja Gjermania Austria Lihtenshtajni Zvicra
Hungaria (HU) Eszter J. përkthimi në anglisht Anglia Gjibraltari Guernsey Xhersi Sealand
Hungaria Margareta Cs. përkthimi në anglisht Anglia Gjibraltari Guernsey Xhersi Sealand
Hungaria (HU) Dóra Boruzs përkthim italishtja Italia San Marino Seborga Vatikani
Hungaria Laura përkthim frëngjishtja Franca Monako
Hungaria (HU) Tatyana Belogub përkthim rusisht Rusia
Hungaria (HU) Béla Incze përkthim rusisht Rusia
Hungaria (HU) Dóra Boruzs përkthim rusisht Rusia
Bullgarisht (BG) Кристиян Колев
Kristian Kolev
përkthimi në Bullgarisht Bullgaria

Gjuhe / Përzgjedhës vend:


 • Shqipëria
 • Andorra
 • Austria
 • Belgjika
 • Bosnja dhe Hercegovina
 • Bullgaria
 • Republika Çeke
 • Danimarka
 • Anglia
 • Estonia
 • Bjellorusia
 • Finlanda
 • Franca
 • Greqia
 • Holandë
 • Kroacia
 • Islanda
 • Republika e Irlandës
 • Polonia
 • Letonia
 • Lihtenshtajni
 • Lituania
 • Luksemburgu
 • Republika e Maqedonisë
 • Hungaria
 • Malta
 • Moldavia
 • Monako
 • Mali i Zi
 • Gjermania
 • Norvegjia
 • Italia
 • Portugalia
 • Rumania
 • San Marino
 • Spanja
 • Zvicra
 • Suedia
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Sllovenia
 • Ukraina
 • Vatikani
 • Ishujt Aland<br/><hr>Finlanda
 • Transnistria<br/><hr>Moldavia
 • Ishujt Faroe<br/><hr>Danimarka
 • Gjibraltari<br/><hr>Anglia
 • Guernsey<br/><hr>Anglia
 • Xhersi<br/><hr>Anglia
 • Kosova
 • Ishulli i Man<br/><hr>Anglia
 • Sealand
 • Seborga
 • Azerbajxhani
 • Gjeorgjia
 • Kazakistani
 • Rusia
 • Turqia
 • Abkhazia<br/><hr>Gjeorgjia
 • Qiproja
 • Qiproja Veriore<br/><hr>Qiproja
 • Osetia jugore<br/><hr>Gjeorgjia
 • Nagorni Karabah<br/><hr>Azerbajxhani
 • Armenia
 • Skocia<br/><hr>Anglia
 • Uellsi<br/><hr> Anglia
 • Friesland<br/><hr>Holandë
 • Baskia<br/><hr>Spanja
 • Galicia<br/><hr>Spanja
 • Katalonia<br/><hr> Spanja
 • Gjuha esperanto


Faqet e përkthyer plotësisht

eubabel.eu Zgjedh