Gjuhe / Përzgjedhës vend

 • Shqipëria
 • Andorra
 • Austria
 • Belgjika
 • Bosnja dhe Hercegovina
 • Bullgaria
 • Republika Çeke
 • Danimarka
 • Anglia
 • Estonia
 • Bjellorusia
 • Finlanda
 • Franca
 • Greqia
 • Holandë
 • Kroacia
 • Islanda
 • Republika e Irlandës
 • Polonia
 • Letonia
 • Lihtenshtajni
 • Lituania
 • Luksemburgu
 • Republika e Maqedonisë
 • Hungaria
 • Malta
 • Moldavia
 • Monako
 • Mali i Zi
 • Gjermania
 • Norvegjia
 • Italia
 • Portugalia
 • Rumania
 • San Marino
 • Spanja
 • Zvicra
 • Suedia
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Sllovenia
 • Ukraina
 • Vatikani
 • Ishujt Aland<br/><hr />Finlanda
 • Transnistria<br/><hr />Moldavia
 • Ishujt Faroe<br/><hr />Danimarka
 • Gjibraltari<br/><hr />Anglia
 • Guernsey<br/><hr />Anglia
 • Xhersi<br/><hr />Anglia
 • Kosova
 • Ishulli i Man<br/><hr />Anglia
 • Sealand
 • Seborga
 • Azerbajxhani
 • Gjeorgjia
 • Kazakistani
 • Rusia
 • Turqia
 • Abkhazia<br/><hr />Gjeorgjia
 • Qiproja
 • Qiproja Veriore<br/><hr />Qiproja
 • Osetia jugore<br/><hr />Gjeorgjia
 • Nagorni Karabah<br/><hr />Azerbajxhani
 • Armenia
 • Skocia<br/><hr />Anglia
 • Uellsi<br/><hr /> Anglia
 • Friesland<br/><hr />Holandë
 • Baskia<br/><hr />Spanja
 • Galicia<br/><hr />Spanja
 • Katalonia<br/><hr /> Spanja
 • Gjuha esperanto

I shpejtë përkthyes

Faqet e përkthyer plotësisht

eubabel.eu Zgjedh

Shqipëria

Gjuha e Përbashkët Evropiane
Gjuhaeubabel.eu

Gjuha e Përbashkët Evropiane

Ez an ilk zin.

Numri i letrave: 10

Shqipëria

në gjuhën time

Kjo është fjalia e parë.

Numri i letrave: 19

Gjuha zyrtare Këtu është zyrtari Numri i folësit Fjali Numri i letrave
1 abkhazistanisht
Abkhazia
123155 Nuk është përkthyer ende. 0
2 shqipe
Shqipëria
Kosova
4466779 Kjo është fjalia e parë. 19
3 anglishtja
Anglia
Gjibraltari - Anglia
Guernsey - Anglia
Xhersi - Anglia
Republika e Irlandës
Malta
Sealand
64845457 This is the first sentence. 22
4 azerbajxhanisht
Azerbajxhani
8913138 Bu ilk cümlədir. 13
5 baske
Baskia
Spanja
1048433 Hau lehen esaldia da. 17
6 bjellorusishtja
Bjellorusia
1130345 Гэта першы сказ. 13
7 Bullgarisht
Bullgaria
6066408 Това е първото изречение. 21
8 boshnjake
Bosnja dhe Hercegovina
1769463 Ovo je prva rečenica. 17
9 Çekisht
Republika Çeke
10342766 Tato je první věta. 15
10 danishtja
Danimarka
5009636 Dette er den første sætning. 23
11 estonishtja
Estonia
1058018 See on esimene lause. 17
12 Faroisht
Ishujt Faroe
44896 Nuk është përkthyer ende. 0
13 finlandishtja
Finlanda
4869594 Tämä on ensimmäinen lause. 22
14 frëngjishtja
Franca
Belgjika
Xhersi
Luksemburgu
Monako
Seborga
Zvicra
61401821 C’est la première phrase. 20
15 Frizianisht
Friesland
Holandë
355350 Dit is de earste sin. 16
16 galiciane
Galicia
Spanja
1530114 Esta é a primeira frase. 19
17 Greqisht
Greqia
Qiproja
10594638 Αυτή είναι η πρώτη πρόταση. 22
18 Gjeorgjeze
Gjeorgjia
3262790 ეს არის პირველი წინადადება. 23
19 holandishtja
Holandë
Belgjika
23024396 Dit is de eerste zin. 16
20 kroatishtja
Kroacia
Bosnja dhe Hercegovina
4551166 Ovo je prva rečenica. 17
21 irlandishtja
Republika e Irlandës
Anglia
2625328 Is é seo an chéad abairt. 19
22 islandishtja
Islanda
311225 Þetta er fyrsta setning. 20
23 Katalonishtja
Katalonia
Spanja
Andorra
2832668 Aquesta és la primera frase. 23
24 Kazakishtja
Kazakistani
967236 Бұл бірінші сөйлем болып табылады. 29
25 latinishtja
Vatikani
842 Hoc est primum sententiam. 22
26 Polonisht
Polonia
37322559 To jest pierwsze zdanie. 20
27 letonishtja
Letonia
1197498 Šis ir pirmais teikums. 19
28 Ligurian
Seborga
316 Nuk është përkthyer ende. 0
29 lituanishtja
Lituania
2353145 Tai pirmasis sakinys. 18
30 luksemburgishtja
Luksemburgu
443711 Dëst ass den éischte Saz. 20
31 Hungarishtja
Hungaria
Sllovenia
9783708 Ez az első mondat. 14
32 sllavomaqedonishtja
Republika e Maqedonisë
1684363 Ова е првата реченица. 18
33 malteze
Malta
445426 Din hija l-ewwel sentenza. 22
34 Ishullit Man
Ishulli i Man
1889 Nuk është përkthyer ende. 0
35 Malizisht
Mali i Zi
250442 Nuk është përkthyer ende. 0
36 gjermanishtja
Gjermania
Austria
Belgjika
Lihtenshtajni
Luksemburgu
Zvicra
88851742 Das ist der erste Satz. 18
37 norvegjishtja (bokmål)
Norvegjia
4115664 Dette er den første setningen. 25
38 norvegjishtja (nynorsk)
Norvegjia
726293 Nuk është përkthyer ende. 0
39 italishtja
Italia
San Marino
Seborga
Zvicra
Sllovenia
Vatikani
56426450 Quest’è la prima frase. 18
40 rusishtja
Rusia
Abkhazia
Osetia jugore
Transnistria
Bjellorusia
96077545 Первое предложение. 17
41 osetiane
Osetia jugore
48149 Nuk është përkthyer ende. 0
42 Armenishtja
Armenia
Nagorni Karabah
3075587 Սա առաջին նախադասությունը: 23
43 portugishtja
Portugalia
9727658 Esta é a primeira frase. 19
44 Rumenishtja
Rumania
Transnistria
Moldavia
20537147 Aceasta este prima propoziție. 26
45 romançe
Zvicra
50049 Nuk është përkthyer ende. 0
46 skocez
Skocia
Anglia
59103 'S e seo a' chiad seantans. 19
47 skocisht
Skocia
Anglia
1477575 Nuk është përkthyer ende. 0
48 spanjolle
Spanja
34323353 Esta es la primera frase. 20
49 suedishtja
Suedia
Ishujt Aland
Finlanda
9716156 Detta är den första meningen. 24
50 serbishtja
Serbia
Bosnja dhe Hercegovina
Kosova
7449054 To je prva rečenica. 16
51 sllovakishtja
Sllovakia
4378985 Táto je prvá veta. 14
52 Sllovenisht
Sllovenia
1713835 To je prvi stavek. 14
53 turqishtja
Turqia
Qiproja
Qiproja Veriore
11170384 Bu ilk cümlesidir. 15
54 ukrainase
Ukraina
28794250 Це перше речення. 14
55 Uellsishtja
Uellsi
Anglia
587480 Mae hyn yn y frawddeg gyntaf. 23Gjuhe / Përzgjedhës vend:


 • Shqipëria
 • Andorra
 • Austria
 • Belgjika
 • Bosnja dhe Hercegovina
 • Bullgaria
 • Republika Çeke
 • Danimarka
 • Anglia
 • Estonia
 • Bjellorusia
 • Finlanda
 • Franca
 • Greqia
 • Holandë
 • Kroacia
 • Islanda
 • Republika e Irlandës
 • Polonia
 • Letonia
 • Lihtenshtajni
 • Lituania
 • Luksemburgu
 • Republika e Maqedonisë
 • Hungaria
 • Malta
 • Moldavia
 • Monako
 • Mali i Zi
 • Gjermania
 • Norvegjia
 • Italia
 • Portugalia
 • Rumania
 • San Marino
 • Spanja
 • Zvicra
 • Suedia
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Sllovenia
 • Ukraina
 • Vatikani
 • Ishujt Aland<br/><hr>Finlanda
 • Transnistria<br/><hr>Moldavia
 • Ishujt Faroe<br/><hr>Danimarka
 • Gjibraltari<br/><hr>Anglia
 • Guernsey<br/><hr>Anglia
 • Xhersi<br/><hr>Anglia
 • Kosova
 • Ishulli i Man<br/><hr>Anglia
 • Sealand
 • Seborga
 • Azerbajxhani
 • Gjeorgjia
 • Kazakistani
 • Rusia
 • Turqia
 • Abkhazia<br/><hr>Gjeorgjia
 • Qiproja
 • Qiproja Veriore<br/><hr>Qiproja
 • Osetia jugore<br/><hr>Gjeorgjia
 • Nagorni Karabah<br/><hr>Azerbajxhani
 • Armenia
 • Skocia<br/><hr>Anglia
 • Uellsi<br/><hr> Anglia
 • Friesland<br/><hr>Holandë
 • Baskia<br/><hr>Spanja
 • Galicia<br/><hr>Spanja
 • Katalonia<br/><hr> Spanja
 • Gjuha esperanto


Faqet e përkthyer plotësisht

eubabel.eu Zgjedh