Gjuhe / Përzgjedhës vend

 • Shqipëria
 • Andorra
 • Austria
 • Belgjika
 • Bosnja dhe Hercegovina
 • Bullgaria
 • Republika Çeke
 • Danimarka
 • Anglia
 • Estonia
 • Bjellorusia
 • Finlanda
 • Franca
 • Greqia
 • Holandë
 • Kroacia
 • Islanda
 • Republika e Irlandës
 • Polonia
 • Letonia
 • Lihtenshtajni
 • Lituania
 • Luksemburgu
 • Republika e Maqedonisë
 • Hungaria
 • Malta
 • Moldavia
 • Monako
 • Mali i Zi
 • Gjermania
 • Norvegjia
 • Italia
 • Portugalia
 • Rumania
 • San Marino
 • Spanja
 • Zvicra
 • Suedia
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Sllovenia
 • Ukraina
 • Vatikani
 • Ishujt Aland<br/><hr />Finlanda
 • Transnistria<br/><hr />Moldavia
 • Ishujt Faroe<br/><hr />Danimarka
 • Gjibraltari<br/><hr />Anglia
 • Guernsey<br/><hr />Anglia
 • Xhersi<br/><hr />Anglia
 • Kosova
 • Ishulli i Man<br/><hr />Anglia
 • Sealand
 • Seborga
 • Azerbajxhani
 • Gjeorgjia
 • Kazakistani
 • Rusia
 • Turqia
 • Abkhazia<br/><hr />Gjeorgjia
 • Qiproja
 • Qiproja Veriore<br/><hr />Qiproja
 • Osetia jugore<br/><hr />Gjeorgjia
 • Nagorni Karabah<br/><hr />Azerbajxhani
 • Armenia
 • Skocia<br/><hr />Anglia
 • Uellsi<br/><hr /> Anglia
 • Friesland<br/><hr />Holandë
 • Baskia<br/><hr />Spanja
 • Galicia<br/><hr />Spanja
 • Katalonia<br/><hr /> Spanja
 • Gjuha esperanto

I shpejtë përkthyes

Faqet e përkthyer plotësisht

eubabel.eu Zgjedh

Shqipëria

Gjuha e Përbashkët Evropiane
VendetPopullsia: 734 265 435

Zgjerimi  +  /  - 
Gjuhe / Përzgjedhës vend:


 • Shqipëria
 • Andorra
 • Austria
 • Belgjika
 • Bosnja dhe Hercegovina
 • Bullgaria
 • Republika Çeke
 • Danimarka
 • Anglia
 • Estonia
 • Bjellorusia
 • Finlanda
 • Franca
 • Greqia
 • Holandë
 • Kroacia
 • Islanda
 • Republika e Irlandës
 • Polonia
 • Letonia
 • Lihtenshtajni
 • Lituania
 • Luksemburgu
 • Republika e Maqedonisë
 • Hungaria
 • Malta
 • Moldavia
 • Monako
 • Mali i Zi
 • Gjermania
 • Norvegjia
 • Italia
 • Portugalia
 • Rumania
 • San Marino
 • Spanja
 • Zvicra
 • Suedia
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Sllovenia
 • Ukraina
 • Vatikani
 • Ishujt Aland<br/><hr>Finlanda
 • Transnistria<br/><hr>Moldavia
 • Ishujt Faroe<br/><hr>Danimarka
 • Gjibraltari<br/><hr>Anglia
 • Guernsey<br/><hr>Anglia
 • Xhersi<br/><hr>Anglia
 • Kosova
 • Ishulli i Man<br/><hr>Anglia
 • Sealand
 • Seborga
 • Azerbajxhani
 • Gjeorgjia
 • Kazakistani
 • Rusia
 • Turqia
 • Abkhazia<br/><hr>Gjeorgjia
 • Qiproja
 • Qiproja Veriore<br/><hr>Qiproja
 • Osetia jugore<br/><hr>Gjeorgjia
 • Nagorni Karabah<br/><hr>Azerbajxhani
 • Armenia
 • Skocia<br/><hr>Anglia
 • Uellsi<br/><hr> Anglia
 • Friesland<br/><hr>Holandë
 • Baskia<br/><hr>Spanja
 • Galicia<br/><hr>Spanja
 • Katalonia<br/><hr> Spanja
 • Gjuha esperanto


Faqet e përkthyer plotësisht

eubabel.eu Zgjedh