Јазик / селектор земја

 • Албанија
 • Андора
 • Австрија
 • Белгија
 • Босна и Херцеговина
 • Бугарија
 • Чешка
 • Данска
 • Обединето Кралство
 • Естонија
 • Белорусија
 • Финска
 • Франција
 • Грција
 • Холандија
 • Хрватска
 • Исланд
 • Ирска
 • Полска
 • Латвија
 • Лихтенштајн
 • Литванија
 • Луксембург
 • Македонија
 • Унгарија
 • Малта
 • Молдавија
 • Монако
 • Црна Гора
 • Германија
 • Норвешка
 • Италија
 • Португалија
 • Романија
 • Сан Марино
 • Шпанија
 • Швајцарија
 • Шведска
 • Србија
 • Словачка
 • Словенија
 • Украина
 • Ватикан
 • Оланд<br/><hr />Финска
 • Приднестровие<br/><hr />Молдавија
 • Фарски Острови<br/><hr />Данска
 • Гибралтар<br/><hr />Обединето Кралство
 • Гернзи<br/><hr />Обединето Кралство
 • Џерси<br/><hr />Обединето Кралство
 • Република Косово
 • Ман (остров)<br/><hr />Обединето Кралство
 • Силенд
 • Себорга
 • Азербејџан
 • Грузија
 • Казахстан
 • Русија
 • Турција
 • Апхазија<br/><hr />Грузија
 • Кипар
 • Турска Република Северен Кипар<br/><hr />Кипар
 • Јужна Осетија<br/><hr />Грузија
 • Нагорно-Карабах<br/><hr />Азербејџан
 • Ерменија
 • Шкотска<br/><hr />Обединето Кралство
 • Велс<br/><hr /> Обединето Кралство
 • Фризија<br/><hr />Холандија
 • Баскија<br/><hr />Шпанија
 • Галиција<br/><hr />Шпанија
 • Каталонија<br/><hr /> Шпанија
 • 82ESZPERANTO

Брзо преведувач

Целосно Преведени Страници

eubabel.eu Изберете

Македонија

Заједнички Европски Језик
PазвојПрограмерите:

Унгарија (HU) Andrea Kőrös Помогна да започне...
Унгарија (HU) Norbi Nagy развој на веб
Унгарија (HU) Dr. Kornél Fazekas aнглиски превод Обединето Кралство Гибралтар Гернзи Џерси Силенд
Унгарија (HU) Julika Richter италијански превод Италија Сан Марино Себорга Ватикан
Унгарија (HU) "Csicsky" словачки превод Словачка
Унгарија (HU) "Csicsky" чешки превод Чешка
Унгарија (HU) Dr. Ferenc Csernai српски превод Србија
Унгарија (HU) Zsuzsanna Szűcs француски превод Франција Монако
Унгарија (HU) Margareta Cs. pомански превод Романија Молдавија Приднестровие
Унгарија (HU) Dénes Papp германски превод Германија Австрија Лихтенштајн Швајцарија
Унгарија (HU) Eszter J. aнглиски превод Обединето Кралство Гибралтар Гернзи Џерси Силенд
Унгарија Margareta Cs. aнглиски превод Обединето Кралство Гибралтар Гернзи Џерси Силенд
Унгарија (HU) Dóra Boruzs италијански превод Италија Сан Марино Себорга Ватикан
Унгарија Laura француски превод Франција Монако
Унгарија (HU) Tatyana Belogub pуски превод Русија
Унгарија (HU) Béla Incze pуски превод Русија
Унгарија (HU) Dóra Boruzs pуски превод Русија
бугарски (BG) Кристиян Колев
Kristian Kolev
бугарски превод Бугарија

Јазик / селектор земја:


 • Албанија
 • Андора
 • Австрија
 • Белгија
 • Босна и Херцеговина
 • Бугарија
 • Чешка
 • Данска
 • Обединето Кралство
 • Естонија
 • Белорусија
 • Финска
 • Франција
 • Грција
 • Холандија
 • Хрватска
 • Исланд
 • Ирска
 • Полска
 • Латвија
 • Лихтенштајн
 • Литванија
 • Луксембург
 • Македонија
 • Унгарија
 • Малта
 • Молдавија
 • Монако
 • Црна Гора
 • Германија
 • Норвешка
 • Италија
 • Португалија
 • Романија
 • Сан Марино
 • Шпанија
 • Швајцарија
 • Шведска
 • Србија
 • Словачка
 • Словенија
 • Украина
 • Ватикан
 • Оланд<br/><hr>Финска
 • Приднестровие<br/><hr>Молдавија
 • Фарски Острови<br/><hr>Данска
 • Гибралтар<br/><hr>Обединето Кралство
 • Гернзи<br/><hr>Обединето Кралство
 • Џерси<br/><hr>Обединето Кралство
 • Република Косово
 • Ман (остров)<br/><hr>Обединето Кралство
 • Силенд
 • Себорга
 • Азербејџан
 • Грузија
 • Казахстан
 • Русија
 • Турција
 • Апхазија<br/><hr>Грузија
 • Кипар
 • Турска Република Северен Кипар<br/><hr>Кипар
 • Јужна Осетија<br/><hr>Грузија
 • Нагорно-Карабах<br/><hr>Азербејџан
 • Ерменија
 • Шкотска<br/><hr>Обединето Кралство
 • Велс<br/><hr> Обединето Кралство
 • Фризија<br/><hr>Холандија
 • Баскија<br/><hr>Шпанија
 • Галиција<br/><hr>Шпанија
 • Каталонија<br/><hr> Шпанија
 • 82ESZPERANTO


Целосно Преведени Страници

eubabel.eu Изберете